maanantai 10. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen kevätsunnuntai

Eilen oli lämmin päivä ja jätin ensimmäistä kertaa tänä vuonna takin kotiin mennessäni kuoroharjoituksiin. Auringonpaiste tuntui ihanalta pitkän, kylmähkön talven jälkeen ja tänään oli muutenkin kiva päivä.

Meidän kuorolla on taas ensi lauantaina kuorokonsertti Chichesterin katedraalissa ja meillä oli tänään neljän tunnin mittaiset harjoitukset kahden nuorisokuoron sekä yliopiston orkesterin kanssa jotka tulevat esiintymään kanssamme. Tällä kertaa laulamme Faurén Requiemin, Alexander Borodinin Polovetsialaistanssit oopperasta Prinssi Igor sekä Tsaikovskin Orkesterialkusoitto Vuosi 1812. Laulamme kaikki kappaleet alkuperäiskielellä, eli ensimmäisen latinaksi ja kaksi muuta venäjäksi. Laulaminen kielellä jota ei ymmärrä on hankalaa koska sanat eivät tunnnu jäävän päähän ollenkaan. Latina ei ole liian ongelmallinen varsinkin kun kaikissa Requiemeissa sanat ovat samat mutta venäjän kanssa olen saanut tehdä töitä.


Harjoitusten jälkeen kutsuin neljä kaveria meille syömään. Kahden tytön avustuksella kokkasin yksinkertaisen tonnikalapasta paistoksen ja söimme sen valkosipulipatongin ja salaatin kanssa. Pojat saivat tiskata astiat :P Jälkiruoaksi meillä oli angel delightia, jonka yksi kavereistani valmisti. Se on tyypillinen englantilainen jälkiruoka, jota en ollut ennen maistanut: mousse joka maistuu toffeen ja vanilijakastikkeen sekoitukselta. Se oli ihan hyvää, erityisesti banaanin kanssa, vaikka näyttikin hieman epäilyttävältä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti